Celostno o novi GRADBENI ZAKONODAJI s podzakonskimi akti

18. 9. 2018 | Aktualno, Napovedujemo

Obveščamo vas o možnosti udeležbe na zanimivem predavanju “Celostno o novi GRADBENI ZAKONODAJI s podzakonskimi akti”. 

Zaradi spremenjenih oz. dopolnjenih nalog, ki jih morajo po novi Gradbeni zakonodaji izpolniti udeleženci pri načrtovanju, gradnji, nadzoru gradnje in vzdrževanju objektov, so na Agenciji POTI pripravili celovito strokovno predstavitev, vključno z vsemi upravnimi postopki.

Celostno o novi GRADBENI ZAKONODAJI s podzakonskimi akti

Strokovno predstavitev je pripravila Avrelija Barle, univ. dipl. prav., odvetnica s samostojno pisarno z dolgoletno prakso v Ljubljani.

Specialistična znanja s področja prava investicijskih projektov je pridobila tudi na izobraževanjih v Angliji (priznane London Business School) in na drugih specializiranih izobraževanjih za to področje v tujini. Od leta 1995 dalje je vpisana v register odvetnikov s samostojno odvetniško pisarno, specializirano za gradbene spore in upravne spore v zvezi z graditvijo objektov. Udeleženci njenih strokovnih predstavitev in seminarjev so vsakič znova navdušeni nad njenim strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami, ki jih je pridobila v svoji dolgoletni praksi.

Vse informacije najdete tukaj.

Poglejte pa tudi kakšen vpliv ima nova gradbena zakonodaja na pogodbena razmerja in kako jih morate nujno uskladiti z novimi predpisi. Več …