Vabilo na CODE.INNOVATE.CONNECT

Obveščamo vas, da Zavod Ypsilon vabi na CODE.INNOVATE.CONNECT projekt, ki ga organizira skupaj s SAP Slovenija. Projekt je zasnovan v treh delih, mladi od 16. do 30. leta pa se lahko udeležijo enega ali več sklopov dogodka.

#CODE so brezplačni tečaji programiranja v septembru, kjer se bodo mladi učili kode HTML5, JavaScript, CSS, Chatbot, tehnologije kriptovalut (Blockchain), ter postavitve spletne strani na platformo SCP.

Tečaji programiranja bodo potekali v treh krajih – Novi Gorici, Ljubljani in Mariboru.

Za Novo Gorico lahko najdete več informacij tukaj: https://www.facebook.com/events/301527917264441/

Samo v Ljubljani bodo potekali sledeči dogodki:

#INNOVATE projekt, kjer bodo udeleženci iskali kreativne poslovne rešitve za tri različne izzive – Smart Cities, Smart Villages, Sports Data – s pomočjo mentorjev ter imeli možnost osvojiti izlet v Beograd in glavno nagrado v višini 3500 EUR. Odvijal se bo oktobra v Ljubljani.

#CONNECT je zaključni dogodek celotnega projekta s posebnimi gosti, kjer bodo udeleženci iz petih držav predstavili svoj pitch pred strokovno komisijo, temu pa bo sledilo mreženje.
Dogodek bo 20. oktobra 2018 v Ljubljani.

Projekt CODE.INNOVATE.CONNECT je namenjen vsem, ki bi radi:

  • se naučili programiranja,
  • iskali nove business rešitve s pomočjo mentorjev,
  • osvojili digitalna znanja in mehke veščine,
  • spoznali enako misleče posameznike iz petih držav.Delavnice se bodo odvijale v slovenskem jeziku. Udeležba je brezplačna, udeležence prosimo le, da prinesejo svoje računalnike

PRIJAVE IN INFORMACIJE NA: https://cicproject.org/

 

Več informacij o dogodku na Facebooku (link) in v priponki.

Priponka: Code.Innovate.Connect vabilo